Welkom
Verschillen
Overstap
Propedeuse
Enschede
Informatie
Welkom

Welk type onderwijs past bij jou?

Ben je er nog uit niet welk type onderwijs bij jou past? Misschien weet je al wel welke opleiding je wilt gaan volgen, maar je bent er nog niet uit of je deze opleiding wilt gaan volgen aan de universiteit of aan de hogeschool.Deze website bied je een helpende hand bij het maken van een juiste keuze.

Veel opleidingen worden in Enschede aangeboden op zowel hbo- als wo- niveau: Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Civiele Techniek, Bedrijfskundige Informatica en Bedrijfsinformatietechnologie.

Wanneer kies je voor een opleiding aan de hogeschool Enschede? En wanneer voor een soortgelijke opleiding aan de Universiteit Twente? Natuurlijk kun je contact opnemen met een van beide instellingen voor een oriŽnterend gesprek. Ook kun je op deze website meer informatie aanvragen. Wanneer de keuze moeilijk blijft kun je een afspraak maken voor een intakegesprek met de studentendecaan. Op de Hogeschool Enschede en de Universiteit Twente zijn voor 16 opleidingen studentendecanen aangewezen die je in detail kunnen informeren over de verschillen tussen de opleidingen. Voor adressen zie elders op de website.

Wanneer je al begonnen bent met je opleiding en er plotseling achter komt dat je de verkeerde keuze gemaakt hebt, hoeft dat niet erg te zijn. De Universiteit Twente en de Hogeschool Enschede ontwikkelen namelijk een aanpak voor studenten die in het begin van de studie erachter komen dat zij toch liever naar de universiteit of hogeschool gaan. Je kunt dan overstappen. Soms zelfs zonder verlies van studietijd!

 

Kortom: Ga Hoger Onderwijs in Twente volgen, want wij zorgen ervoor dat jij de opleiding gaat volgen die bij jou past!!!!

 

[Welkom] [Verschillen] [Overstap] [Propedeuse] [Enschede] [Informatie]