= x = x = x = x = x = x = x = x =

Rik Min:

Ik onderhoud een 40-tal websites en e-Communities; voor mijzelf en voor derden. Een lijst met alle websites van alle projecten van acone Rik Min vind u op: https://www.rikmin.nl/WebsitesAcone.html. Wilt u meer over die projecten weten, mail me dan op: r.min@hetnet.nl.

News about my sites

 • e-Communities
 • e-Boeken
 • i-Simulaties
 • i-Applicaties
 • Weblog online
 • Commentaar online


  Vanaf 2004 werk ik onder de naam acone samen met andere educatieve software specialisten.

  Van de e-Learning applicaties die vanaf de oprichting van acone zijn gerealiseerd, kunt u een indruk krijgen bij e-Demo's op mijn meta-homepagina.

  Ik ben bezig met experimenten om enkele van mijn eenvoudige applicaties op de iPhone draaiende te krijgen. Sommige experimenten zijn gelukt; anderen niet.

  In de periode 2011 - 2013 ben ik bezig geweest een aparte website op te zetten om de door mij ontwikkelde PI theorie te promoten. Daarbij is ook een aparte website opgezet om een aantal experimentele simulatie-omgevingen, die ik daarbij ontwierp en gebruikte, online aan een breder publiek te kunnen tonen.

  Om mijn java-applets interactief dynamisch en online te kunnen bekijken, moet u - in uw browser - mijn website-gebied http://www.rikmin.nl als volkomen veilig opgeven/invoeren. Dat is momenteel het nieuwe beleid van de 'java-gemeenschap'. Desnoods kunt u me thuis bellen op 053 - 4763881.

 • Mijn weblog is vernieuwd en wordt nu beter bijgehouden dan voorheen. (Op de meta-homepagina boven in het midden.)

  Commentaren op onderwerpen die minder tijdgebonden zijn, vind je niet in de weblog, maar bij 'e-Comments'. (Op de meta-homepagina rechts-onder.)

  Mijn ingezonden brieven naar de media gaan tegenwoordig natuurlijk per email. Kijk onder 'e-Mails'. (Op de meta-homepagina links-onder.)

  Met Reinhard Haster van de Saxion Hogescholen heb ik voor SURF, de Open Universiteit (OUNL) en de Saxion Hogescholen een aantal Bedrijfseconomische applicaties mogen maken. Dit e-Learning-materiaal is ontworpen en gemaakt om HBO-, MBO- en WO-studenten te kunnen bijscholen op het gebied van bedrijfseconomische principes, zoals het hefboommechanisme, DuPont-winst-berekening, grootboek trainingen, etc. Hiervoor zijn een serie samenhangende interactieve casussen ontwikkeld. Doelgroep: bedrijven en bedrijfstrainingen.

  Voor de Digitale Universiteit, SURF en Saxion Hogescholen is een applicatie gemaakt om een complex wiskundig model uit de macroeconomie op internet te zetten.

  Er is een e-werkplaats (een e-Community) opgezet waar leraren en andere insiders demonstratie-materiaal kunnen bekijken. Zie: www.macroeconomie.konict.nl.

  Voor de ROC in Twente is een community op gezet met een aantal interactieve regeltechniek lessen. Zie www.regeltechniek.konict.nl.

  Enkele langlopende projecten: project bewegen, project politiek en project kunst.

  De regel bovenaan op deze pagina met de x-en is experimenteel en niet voor een groot publiek.

  Medio 2013 is mijn grote verzameling simulaties en animaties bij de Univeriteit Twente, helaas afgesloten. Daarom zijn er op mijn huidige web-pagina's helaas af en toe nog een aantal broken links.

  Daarvan akte.

  Enschede, 2018