IN HET KORT

 

Algemeen
Hierin zullen de achtergronden, werking en toepassingen van JavaTHESIS worden besproken.

 

Verkoop
Voor het aankopen van producten en voorbeelden moet u hier zijn.

 

Service
Gaat er iets mis? Neem dan snel contact op!

 

Nieuws-flits
Wat kunt u binnen afzienbare tijd van ons verwachten.

Homepage

Welkom
Deze Javathesis homepage is gemaakt voor iedereen die interesse in simulatie- programma's heeft. Hierbij behoeft een 'onderwijskundige engineer' of een 'onderwijskundige instrumentatietechnoloog' op zich een model niet te kennen of te overzien, maar hoeft alleen maar samen met een inhoudsdeskundige een papieren model tot een goed werkend prototype op een computer te komen. De vakinhoudsdeskundige moet er vervolgens dan weer mee aan de slag om (nog) betere en mooiere, en adequatere lessuggesties te doen. Daarom moet hij/zij alle kenmerken en specificaties van een simulatie nalopen en met de inhoudsdeskundige erbij vastleggen, zoals het model, de weergavevorm die nodig is, eventuele animatie, etc.

Door de buttons die bovenaan deze pagina geplaatst zijn te gebruiken surft u naar de hoofdonderwerpen van deze pagina. Aan de linkerzijde zal steeds in "In het kort" een omschrijving van de inhoud van de verschillende pagina's gegeven worden. Verder zal er bij elk hoofdonderwerp een aantal buttons aan de linkerzijde gepresenteerd worden.

Hiermee kan meer/diepere informatie over het hoofdonderwerp verkregen worden.

 

[Homepage] [Algemeen] [Verkoop] [Service] [Nieuws-flits]

Voor commentaar en vragen kunt u contact opnemen met Rik Min . Copyright 2000 Toegepaste Onderwijskunde  All rights reserved.