Het toevoegen van feedback bij een "vierkeuze" vraag m.b.v. Action manager.

Met Action Script bestaat de mogelijkheid om bepaalde condities en acties aan een vraag mee te geven. Als een vraag beantwoord wordt krijgt de gebruiker een feedback terug. Dit kan in de vorm van een pop-up message zijn, maar feedback kan ook weergegeven worden in een ander frame, layer of tekst veld.

 1. Klik met de muis op in het gereedschapspalet.
 2. Selecteer uit de "category lijst" en klik op .
 3. Klik linksonder op de tab en zet de vraag "Wat is het eerste woord dat na "apparatuur" op alfabetische volgorde gerangschikt is?" in de Question Text Field.
 4. Klik op het tabblad en klik op het invoerveld achter om de volgende vier antwoorden in te vullen: animatie - antenne - argument - armleuning.
 5. Vul de parameters bij het goede antwoord "argument" in; de andere antwoorden zijn incorrect en hebben een score van nul.
 6. Klik op het tabblad en selecteer met de muis op.
 7. Klik met de muis op
 8. Selecteer de onder if correct en druk op .
 9. Vul in het venster dat tevoorschijn is gekomen het volgende in: "Goed gedaan! De alfabetische volgorde is: animatie - antenne - apparatuur - argument - armleuning."
 10. Verander nu de van else if incorrect in: "Nee, de goede alfabetische volgorde moet zijn: animatie - antenne - apparatuur - argument - armleuning."
 11. Druk op F12 op het resultaat te bekijken.

Tip: Gebruik om meer interactie aan de website toe te voegen.

 

 
Voor al uw vragen en / of opmerkingen kunt u contact opnemen met: Michell Tappel © Copyright 2000 All Rights reserved.